FAQs

Si treballes a la Corporació tens dues vies d’accés, depenent si vols accedir des d’un dispositiu des de la xarxa de la Corporació o un dispositiu personal.
  • Accés des de la Corporació: hauràs d’accedir al visor de RRHH de la Intranet i a l’apartat “Accions Formatives” fer clic en la icona de “E-learning”.
  • Accés de d'un dispositiu personal: Hauràs d'accedir a l’adreça https://elearning.salutms.cat i emplenar el teu nom d’usuari i clau d’accés de la Corporació.
Si no treballes a la Corporació, a l’enllaç https://salutms.cat/agenda trobaràs la nostra oferta formativa. Una vegada feta i aprovada la petició d’inscripció, et facilitarem les teves dades d’accés.
Pots consultar el pla de formació anual des de la teva Àrea personal.
Si treballes a la Corporació, les inscripcions es fan al Portal de Formació de la Intranet.

Si no treballes a la Corporació, trobaràs els diferents formularis d'inscripció dels cursos a https://salutms.cat/agenda.
Pots consultar l'estat de les teves peticions al Portal de Formació de la Intranet. Només has de seguir aquesta ruta: Gestiona la teva formació --> Consulta les meves peticions --> Consulta de peticions de formació interna.

Els cursos online de la Corporació en els que tens una matrícula activa els pots consultar en l'apartat Àrea personal del campus virtual.

Si treballes a la Corporació i no pots accedir al campus des d’un dispositiu personal, primer has de comprovar que les teves claus d'accés no estan caducades. Si ho estan, has de posar-te en contacte amb el departament d'IT. Si tens les claus actives, pots posar-te en contacte amb rrhhd@salutms.cat. Et recordem que des d’un dispositiu connectat a la xarxa de la Corporació no és necessari introduir cap credencial d’accés si fas l'accés a través de la Intranet.

Si no treballes a la Corporació, pots reiniciar la teva clau des de l’enllaç “Heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya?” que trobaràs a la pàgina d’autenticació.  
A la Corporació s’organitzen diferents cursos amb la possibilitat de ser bonificats a través de Fundae. Aquesta formació és totalment gratuïta per als professionals de la Corporació, comptant amb uns requisits d’organització, realització i seguiment particulars.  
Si la formació és online: Realitzar, al menys, el 75% de la formació i les proves d’avaluació dintre del període de formació del curs.

Si la formació és presencial: Assistir, al menys, al 75% de les classes del curs i respectar l'horari del curs.
Als cursos online abans de l'últim dia del curs, s'ha de respondre l'enquesta de satisfacció. Una vegada emplenada l'enquesta, tindràs accés al teu certificat. A partir de la data fi ja no es tindrà accés a l'aula virtual del curs. Si no s'ha emplenat l'enquesta no es podrà descarregar el certificat; si s'ha emplenat, podràs fer la descàrrega en qualsevol moment des de l'apartat els meus diplomes del campus.

Als cursos mixts o presencials, es tindrà un termini de 60 dies posteriors a la data de finalització del curs per a poder accedir a l'aula, respondre l'enquesta de satisfacció i descarregar el certificat. A partir d'aquest termini, podràs fer la descàrrega des de l'apartat els meus diplomes del campus, sempre que s'hagi emplenat prèviament l'enquesta de satisfacció.          
Si experimentes algun problema tècnic, pots posar-te en contacte amb rrhhd@salutms.cat i treballarem per a donar-te resposta el més aviat possible. 
Darrera modificació: dimecres, 18 d’octubre 2023, 09:01