FAQs

Si ets un professional de la Corporació tens dues vies d’accés, depenent si vols accedir des d’un dispositiu a la xarxa de la Corporació o un dispositiu personal.

En el primer cas, hauràs d’accedir al visor de RRHH de la Intranet i a l’apartat “Accions Formatives” fer clic en la icona de “E-learning”.

Si vols accedir des d’un dispositiu personal, hauràs d’anar a l’adreça https://elearning.salutms.cat i emplenar el teu nom d’usuari i clau d’accés a la xarxa de la Corporació.

Si ets un professional extern a la Corporació, a l’enllaç https://salutms.cat/formacio trobaràs la nostra oferta formativa. Una vegada feta i aprovada la petició d’inscripció, et facilitarem les teves dades d’accés.
Si ets un professional de la Corporació, les matriculacions es faran a través del Portal de Formació de la Intranet. Si ets un professional extern a la Corporació, les peticions de matriculacions les trobaràs a https://salutms.cat/formacio.
Un cop autenticat al campus tindràs tota la informació sobre els cursos en els que estàs matriculat a l’apartat “Àrea personal”.

Si ets un professional de la Corporació i no pots accedir al campus des d’un dispositiu personal, pots posar-te en contacte amb rrhhd@salutms.cat. Et recordem que des d’un dispositiu connectat a la xarxa de la Corporació no és necessari introduir cap credencial d’accés.

Si ets un professional extern a la Corporació, pots reiniciar la teva clau des de l’enllaç “Heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya?” que trobaràs a la pàgina d’autenticació.  
A la Corporació s’organitzen diferents cursos bonificats a través de Fundae (www.fundae.es). Aquesta formació és totalment gratuïta per als professionals de la Corporació, comptant amb uns requisits d’organització, realització i seguiment particulars.  
Realitzar, al menys, el 75% de la formació i les proves d’avaluació dintre del període de formació del curs. 
Als cursos online, una vegada complits els requisits de finalització, tindràs accés al teu certificat del curs durant els 60 dies posteriors a la data de finalització del curs. La descàrrega la podràs fer des de la mateixa aula virtual del curs.

Si necessites algun certificat de cursos anteriors, ho podràs descarregar des de l’apartat “Els meus certificats”.

Als cursos presencials, una vegada complits els requisits de finalització, podràs accedir a l’aula virtual del curs per a omplir l’enquesta de satisfacció i descarregar, posteriorment, el teu certificat a partir de la data de fi del curs. El certificat també estaran disponibles per un període de 60 dies.  
Si experimentes algun problema tècnic, pots posar-te en contacte amb rrhhd@salutms.cat i treballarem per a donar-te resposta el més aviat possible. 
Darrera modificació: Monday, 16 August 2021, 15:12