FAQs

Si ets un professional de la Corporació tens dues vies d’accés, depenent si vols accedir des d’un dispositiu a la xarxa de la Corporació o un dispositiu personal.

En el primer cas, hauràs d’accedir al visor de RRHH de la Intranet i a l’apartat “Accions Formatives” fer clic en la icona de “E-learning”.

Si vols accedir des d’un dispositiu personal, hauràs d’anar a l’adreça https://elearning.salutms.cat i emplenar el teu nom d’usuari i clau d’accés a la xarxa de la Corporació.

Si ets un professional extern a la Corporació, a l’enllaç https://salutms.cat/formacio trobaràs la nostra oferta formativa. Una vegada feta i aprovada la petició d’inscripció, et facilitarem les teves dades d’accés.
Pots consultar el pla de formació anual des de la teva Àrea personal.
Si ets un professional de la Corporació, les matriculacions es faran a través del Portal de Formació de la Intranet. Si ets un professional extern a la Corporació, les peticions de matriculacions les trobaràs a https://salutms.cat/formacio.
Un cop autenticat al campus tindràs tota la informació sobre els cursos en els que estàs matriculat a l’apartat Àrea personal.

Si ets un professional de la Corporació i no pots accedir al campus des d’un dispositiu personal, pots posar-te en contacte amb rrhhd@salutms.cat. Et recordem que des d’un dispositiu connectat a la xarxa de la Corporació no és necessari introduir cap credencial d’accés.

Si ets un professional extern a la Corporació, pots reiniciar la teva clau des de l’enllaç “Heu oblidat el nom d'usuari o la contrasenya?” que trobaràs a la pàgina d’autenticació.  
A la Corporació s’organitzen diferents cursos amb la possibilitat de ser bonificats a través de Fundae. Aquesta formació és totalment gratuïta per als professionals de la Corporació, comptant amb uns requisits d’organització, realització i seguiment particulars.  
Realitzar, al menys, el 75% de la formació i les proves d’avaluació dintre del període de formació del curs. 
Als cursos online abans de l'últim dia del curs, s'ha de respondre l'enquesta de satisfacció. Una vegada emplenada l'enquesta, tindràs accés al teu certificat. A partir de la data fi ja no es tindrà accés a l'aula virtual del curs. Si no s'ha emplenat l'enquesta no es podrà descarregar el certificat; si s'ha emplenat, podràs fer la descàrrega des de l'apartat els meus diplomes del campus.

Als cursos mixts o presencials, es tindrà un termini de 60 dies posteriors a la data de finalització del curs per a poder accedir a l'aula, respondre l'enquesta de satisfacció i descarregar el certificat. A partir d'aquest termini, podràs fer la descàrrega des de l'apartat els meus diplomes del campus, sempre que s'hagi emplenat prèviament l'enquesta de satisfacció.          
Si experimentes algun problema tècnic, pots posar-te en contacte amb rrhhd@salutms.cat i treballarem per a donar-te resposta el més aviat possible. 
Darrera modificació: dimecres, 30 de març 2022, 13:07